domingo, 26 de mayo de 2019

L'experiència Erasmus+ a Dinamarca

Experiència Erasmus

En general és una experiència digne de viure. 
Valores més les coses, coneixes llos nous, cultures, gent... 
Com és normal, tot porta un procés. Al principi vàrem haver de passar unes “mini proves”, la del nivell d’angles i la de maduresa. A partir d’aquí, ja els jutges t’escolleixen o no per a l’Erasmus. 
Quan t’han escollit, has d’anar a unes classes de preparació lingüística, on practiques o reforces l’idioma, prepares l’estada, utilitzes eines com OLS, etc.
Les primeres setmanes vàrem estar repassant l’anglès i creant el currículum vitae europeu, mentre els tutors d’Erasmus buscaven llocs de feina. 
En tenir tot això aclarit, vàrem haver de començar a buscar llocs per a estar durant l’Erasmus, billets de vol, punts turístics... En general, planificar el viatge. 
Poc després començava l’aventura. 
Nosaltres vàrem partir dia 15 de Març. Escala Barcelona, i de Barcelona a Copenhaguen. Ja que les pràctiques començaven dia 18, vam decidir fer dos dies de turisme per la capital de Dinamarca. Vàrem veure la Sirena, Nyhavn, Christiania, etc.
El diumenge 17 tocava partir cap a Odder, un petit poble de Aarhus. 
Un lloc preciós, encantador, amb gent honrada, oberta... Vàrem tenir molta sort en el lloc de feina, ja que ens va tocar amb molt bona gent, i això influeix a l’hora de treballar. 
Crec que el més dur de l’estada va ser l’acomiadament de la gent d’allà, ja que ens havíem fet molt amb ells. 
Molta gent m’ha demanat si m’he enyorat de la gent de Menorca, i la veritat que sempre contestava el mateix. Sempre tenim moments d’enyorança, de tristor, però és una experiència única, i no estàs per perdre el moment d’aquesta manera. 

Com he dit, una experiència digne de viure, és increïble. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario