sábado, 11 de enero de 2020

Vivències Erasmus+: Visita al Golden Circle i Blue Lagoon

Vam arribar un dijous per tant teníem tot el cap de setmana per poder fer turisme i excursions amb na Núria, abans de què marxés.

 La Costa Sur i Glaciars era una opció que ens va agradar però finalment ens vam decantar per visitar el cercle daurat i la laguna blava.

 A les 7:30h del matí havíem de ser a la parada de bus nombre 8, just davora Sunna Guesthouse, per agafar el bus que ens duria a la terminal i anar a l'excursió. Per arribar a la primera parada vam tardar uns 45 minuts i va ser el Parc Nacional de Pingvellir. Plovia molt i feia fred i vent pel que vam fer poca estona en aquella ruta. Es podien apreciar unes vistes de la naturalesa i lagunes increïbles.

 La segona aturada va ser a Gullni-Hringurinn on vam veure un riu amb molta aigua ( ens arribava a nosaltres i tot) que baixava a pressió entre les roques. El tercer lloc que ens vam detendre va ser als Geysir Campsite, on vam aprofitar per menjar i comprar el sopar. Vam poder observar com sortia l’aigua d’un dels geisers el qual feia olor a ou podrit!!!.

 Una vegada acabades aquestes tres aturades, vam tornar cap a la ciutat (aturant-nos a veure uns cavalls típics d’Islàndia que hi havia a una tanca) on un altre bus ens va dur fins la laguna blava que es trobava a uns altres 45 minuts de trajecte. L’aigua d’allà estava a 40 ºC, per això vàrem fer dins quasi dues hores. No vam deixar perdre l’oportunitat de posar-nos unes mascaretes facials i prendre un refresc dins. També era el dia que feia els 17 anys i em van regalar unes veles per bufar dins l’aigua!

Finalment vam arribar a casa a les 21:00 h del vespre, cansades de tot el dia caminant però relaxades després de dues hores dins aigua calenta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario